Fizetés és szállítás

A SOYU Design webshopon az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésre:


SimplePay fizetés
Ennél a fizetési módnál a rendelés azonnal feldolgozásra kerül. 

Banki átutalás
A rendelést követően kiküldött elektronikus számlán szereplő számlaszámra történő utalás. Kérlek, a közleményben add meg a rendelésszámod! A rendelési összeg beérkezése után kerül feldolgozásra a rendelés.

A feldolgozást követően (a készleten lévő termékek függvényében) jelen helyzetben 1-3 napot vesz igénybe. Ezután kerül átadásra a futárnak.

 


A csomagok házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi.
Ez Magyarországon belül történő kézbesítés esetén 

- 1690 Ft (Házhozszállítással)

12.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A csomag előkészítése után a futárnak kerül átadásra (erről e-mailben értesítést fogsz kapni), ettől számított 1-2 munkanapon belül kerül kiszállításra a csomag.


A csomagok kérhetők FOXPOST csomagpontra

- 1.390 Ft-ért (Automatába)

ez esetben az automata címét kell a szállítási címnél megadni. 

12.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás.

Rendelésed állapotát egy személyes, e-mailben kiküldött azonosítóval tudod majd követni. A kézbesítés időpontjáról szintén időben kapsz tájékoztatást.
_____________

MPL

Elérhető még 4 hetes szállítási idővel a Magyar Posta is, kicsit hosszabb szállítási idővel. Amennyiben mégis ezt választod: 

MPL Csomag-automatába/Posta Pontra történő kézbesítés esetén: 

- 1500 Ft

MPL Házhozszállítás esetén: 

- 2000 Ft

 

Tudok utánvéttel is vásárolni?

Utánvét a weboldalon nem válaszható, így minden esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a soyudesignstudio@gmail.com email címen a rendelésed leadását követően. Ebben az esetben bármilyen fizetési módot választhatsz, mert a jelzett utánvét igényed felülírja majd. Tájékoztatunk, hogy az utánvét díja plusz 400 Ft, így ezt mindig kalkuláld hozzá a megrendelés végösszegéhez.